BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Incident grav în arestul IPJ Maramureş. Un şomcutean a vrut să îşi dea foc în celulă (actualizare)

Un incident grav s-a petrecut la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. Bărbatul din Şomcuta Mare arestat preventiv zilele trecute după ce în ziua de Paşti s-a dat cu maşina peste cap pe DN1C a făcut circ în unitatea de detenţie.

Conform surselor noastre individul ar fi încercat să dea foc la lucrurile din celulă. El a fost oprit la timp de angajaţii centrului şi imobilizat. Mai mult, s-a decis transferul său sub escortă la secţia Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, unde va fi supus unei evaluări psihiatrice în regim de izolare.

De precizat că nu a fost necesară intervenţia pompierilor pentru că angajaţii centrului au intervenit şi au stins focul cu extinctoarele.



Accidentul LIVE AICI: https://youtube.com/shorts/u2y02MWi-yA?feature=share

Actualizare IPJ Maramureș

Ieri, 28 aprilie, la ora 16.00, lucratorii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș, au surprins un bărbat aflat în stare arest preventiv pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul siguranței rutiere, care a aprins o carte de citit, de la care flacăra s-a extins la o pătură.

Focul a fost în fază incipientă. Polițiștii au efectuat cercetarea la faţa locului, ulterior a fost sesizat parchetul, iar persoana în cauză a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației, pentru a se stabili existența sau inexistența discernământului și a capacității de răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE: Accident la Tg. Lăpuş, dosar penal pentru conducere fără permis, pietoni sancţionaţi la Şomcuta

Vasile Dale

ACADEMIA DE POLIȚIE: Maramureșeanul Ionuț Cozma, mezinul „plutonului 5”, desemnat Mister BOBOC 2019 (FOTO)

Vasile Dale

George-Alexandru Oros, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr.Constantin Opriş” Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult