BREAKING NEWSNationalRecomandate

VIDEO / ACCIDENT MORTAL: Biciclist spulberat de un camion la Satu Mare (actualizare)

Accident mortal pe Drumul Botizului din municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 07.00, atunci când șoferul unui camion, care ieșea din curtea unei societăți comerciale, nu ar fi observat un biciclist, pe care l-a lovit în plin, conform informațiilor PresaSM.

Din cauza impactului, victima a fost pur și simplu spulberată, aceasta decedând aproape pe loc. Medicii ajunși la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Conform informațiilor PresaSM, în municipiul Satu Mare, pe strada Botizului, un șofer, în vârstă de 25 de ani, a condus un camion, iar la ieșirea din incinta unei societăți nu s-a asigurat corespunzător, accidentându-l mortal pe un bărbat, în vârstă de 71 de ani, care se deplasa cu bicicletă.



Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis pentru ucidere din culpă.

Ce spune IPJ Satu Mare

În data de 29 aprilie a.c., în jurul orelor 07.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Botizului din municipiul Satu Mare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orelor 06.50, un bărbat de 25 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unei autoutilitare, la ieșirea din curtea unei societăți situate pe strada Botizului, a accidentat un bărbat de 70 de ani, din Satu Mare care, în calitate de biciclist, se deplasa pe trotuarul din vecinătatea părții carosabile, având direcția de mers Bulevardul Henri Coandă-localitatea Botiz.

Din nefericire, în urma producerii accidentului rutier, biciclistul și-a pierdut viața.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest. Totodată, acestuia i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind întocmit un dosar penal în acest sens.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Şeful Poliţiei Suciu de Sus a rămas fără permis. Conducea cu 125 km/h prin localitate

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat s-a răsturnat cu barca în râul Săsar. Intervin pompierii (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – JAF la un cazino din Vișeu de Sus! Angajata a fost închisă în WC-ul cazinoului iar încasările au fost furate. Autorul a fost prins (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult