BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un pieton a fost accidentat de o mașină între Săcălășeni și Cătălina – ACTUALIZARE

Un accident de circulație a avut loc în această seară pe drumul județean 182 B între localitățile Săcălășeni și Cătălina.

Din primele informații se pare că un pieton care circula neregulamentar pe partea carosabilă a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de o femeie.

Pietonul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Șoferița a fost testată rezultatul fiind negativ.

Până la această oră (24.00) bărbatul rănit nu a fost identificat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Sâmbătă, 30 aprilie, la ora 22.30, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 182B, în satul Cătălina.

La fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că o femeie de 43 de ani din Baia Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, condus din direcția localității Săcălășeni, a surprins și accidentat un pieton, care se afla pe partea carosabilă.

Femeia de 43 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Pietonul a fost transportat în stare de inconștiență la spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări în vederea stabilirii identității persoanei implicate în evenimentul rutier și pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Sorina Pintea a cerut să fie dusă de urgență la spital pentru a primi tratament. Ea va fi scoasă din arestul central și dusă la Spitalul Sfânta Maria

Vasile Dale

Tragedie: Moarte misterioasa a unui asistent UPU SMURD Baia Mare. Află motivul decesului (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

CARAMBOL: PATRU MASINI AVARIATE SI O PERSOANA RANITA INTR-O INTERSECTIE DIN BAIA MARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.