BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: O șoferiță începătoare și-a făcut praf mașina în Ciocotiș

Un accident de circulație a avut loc sâmbătă după amiază pe raza localității Ciocotiș (comuna Cernești). Conform primelor informații se pare că o tânără, începătoare într-ale șofatului, era la volanul unui autoturism VW.

Într-o curbă, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei, femeia a pierdut controlul volanului și a ajuns în șanțul din dreapta direcției de mers.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă autoturismul a fost avariat serios.



Te-ar putea interesa si

PROTEJAREA VICTIMELOR: Primul ordin de protecţie provizoriu emis de poliţiştii maramureşeni. O băimăreancă este protejată de nepotul său

Vasile Dale

INCREDIBIL – Bebeluș mort pus într-o pungă și aruncat la tomberon lângă un market din Baia Mare

Vasile Dale

FOTO VIDEO EXCLUSIV: În Noapte Învierii localnicii din Coaș s-au trezit că apa le inundă curțile și garajele. La Cavnic, a fost furtună

Vasile Dale

1 mesaj

nelu buzura mai 2, 2022 at 11:37 am

Asa se intmpla cind se obtine permis pe repede inainte ,constat ca tot mai multi soferi incepatori, ba merg in figuri ca sunt copii de bani gata ,ba conduc haotic pe drumuri in maramures, eu fac drumuri dese sighet ,baia mare!!, e teroare ce surprinde telecamera mea de BORD INSTALATA PE MASINA MEA,ma intreb cine le da permisul!!!, in curind voi transmite in EXCUSIVITATE PENTRU DALE VASILE VIDEO CU SOFERI CARE SUNT ADEVARAT PERICOL PUBLIC!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult