Sport

FOTBAL OLD BOYS: Sport Team Baia Mare – Neighbors Team Baia Mare 2-3 (2-1)

Vineri, 29 mai, pe terenul din Băița, s-a desfăşurat meciul dintre Sport Team Baia Mare şi Neighbors Team Baia Mare.

Prima repriză a fost controlată în mare parte de cei de la Sport Team, care în minutul 21 deschid scorul prin Cristian Bărbos, la o incursiune de pe partea stângă.
După marcarea golului, cei de Neighbors Team au încercat egalarea şi chiar reușesc să marcheze în min. 35, prin Gabriel Bolte, în urma unei lovituri de la colț, acesta fiind lăsat nesupravegheat, înscrie cu capul (1-1).
Replica gazdelor a fost promptă și, pe un contraatac, același Cristian Bărbos scapă singur spre poarta apărată de Sergiu Man, îl driblează și înscrie pentru 2-1 (min. 38), scor cu care se termină prima repriză, deși atât Florin Florea cât și Alin Pop de la Sport Team mai rataseră câte o oportunitate de a mări avantajul pentru echipa lor.
În partea doua, s-a jucat „pe contre”, ambele echipe având ocazii de a marca, însă doar imprecizia atacanților a făcut ca scorul să nu fie modificat.
Pe fondul unor atacuri susținute la poarta celor de la Sport Team, în min. 72, Neighbors Team reușește egalarea în urma unei bâlbâieli a apărării echipei gazdă. Cristian Bora preia o minge respinsă la marginea suprafeței de pedeapsă și șutează în dreapta portarului Edi Costin. (2-2).
Până la final, ambele echipe irosesc mai multe ocazii de a marca, însă cei doi portari au fost „la post”.
Când mai erau 3 minute din meci, care se îndrepta spre o egalitate meritată de ambele echipe, în urma unui contraatac, un jucător de la oaspeți scapă singur spre poarta apărată de Edi Costin, iar ultimul apărător de la Sport Team comite fault în careu, arbitrul Gabriel Pante indicând prompt lovitura de la 11 m, pe care o fructifică Dani Coman și. astfel, oaspeții își adjudecă victoria, deși scorul egal ar fi fost cel mai echitabil.
Arbitrajul a fost asigurat de Gabriel Pante, Sebastian Pop și Roland Farkas.

Sport Team: Darius Mihuț, Edi Costin, Daniel Triff, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Vasile Terec, Florin Frenț, Ciprian Coste, Daniel Gheighiș, Ibrahima Konate, Rareș Pop-Popescu, Ionuț Pop, Daniel Lupuți, Ovidiu Dărăban, Cristian Bărbos, Florea Florin și Alin Pop.Antrenor Ioan Marchiș, secund Darius Mihuț.

Neighbors Team: Sergiu Man, Florin Lazăr, Radu Buna, Raul Chira, Marcel Modus, Adrian Dan, Cristian Bora, Marius Crișan, Ovidiu Temeșan, Flaviu Crișan, Gabriel Bolte, Nelu Dinca, Daniel Moje și Dani Coman.Sntrenor Flaviu Frișan.

Cel mai important moment a fost repriza a III-a, care s-a disputat „la firul ierbii” cu câte o bere și sărmăluțe, unde fiecare a „jucat” cum a putut.
Revanșa este planificată pentru vineri, 13 mai.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Sportivii borşeni, pe podium la Cupa Târgoviște – Hand to hand fighting

Redactie

AJF MARAMURES: SEZON 2018/2019 – Meciurile oficiale încep în 19 august

Vasile Dale

FOTO: FC Prietenia Baia Mare – Sport Team Baia Mare 5-2 (2-1)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.