BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

Imagini halucinante la Suciu de Sus: Primarul s-a ascuns de furia crescătorilor de bivoli din Maramureș în WC și într-o farmacie. S-a încuiat până și-n Primărie

Imagini halucinante la Suciu de Sus filmate de un deputat din Maramureș. Scandalul a început după ce crescătorii de bivoli din comună (singurii din Maramureș) s-au răsculat împotriva faptului că pășunea comunală a fost scoasă la licitație. Oamenii spun 100 de familii vor rămâne fără sursă de hrană și acuză că licitația ar fi fost aranjată pentru un om apropiat al unui deputat PSD din Seini.

”100 de familii rămân fără mâncare. Pășunea asta a fost a noastră de mii de ani. Nu ne-au luat-o nici rușii, nicimaghiarii, nici comuniștii. Dacă dispar animalele astea, disparem și noi. Să vină primarul aici să ne spună ce facem cu animalele astea. El o licitat pășunea, a fost luată de cineva de la Seini. Ce facem noi cu animalele astea?” spune un localnic.

Și cum primarul nu a venit la fața locului, au mers oamenii la sediul Primăriei. Acolo, au fost așteptați de echipaje ale poliției și jandarmeriei. Iar primarul era de negăsit cu toate că era zi lucrătoare. Într-un final, alesul local și-a făcut apariția la serviciu. Ce a urmat este demn de filmele de comedie: primarul a început să urle, apoi a fugit în sediul primăriei și a închis ușa cu cheia. Apoi a ieșit și și-a continuat strigătele către oamenii care l-au ales. Apoi a fugit cu localnicii pe urmele lui spre o farmacie de lângă primărie, blocându-se în interior.

După câteva minute alesul local a revenit în Primărie, doar că după câteva urlete a fugit în sediul primăriei și s-a ascuns în toaleta instituției.

Jocul de-a șoarecele și pisica dintre săteni și primar a continuat minute bune. La tot acest circ asistau vreo 5 polițiști și tot atâția jandarmi.

Scenele de cascadorii râsului pentru primar dar de groază și îngrijorare pentru sătenii care cresc bivoli și care rămân fără pășune, au continuat până când clopotele bisericii din centru au anunțat ora 12.00.

Rezultatul: Nu s-a rezolvat nimic! Astfel că singurii crescători de bivoli din Maramureș habar nu au unde își vor duce animalele de păscut.

Imaginile video au fost filmate de deputatul AUR de Maramureș, Darius Pop. Vă avertizăm că imaginile video conțin limbaj licențios.

Te-ar putea interesa si

Accident la Leordina: A intrat cu autoturismul in masina cu lapte (foto)

Vasile Dale

APEL LA MOBILIZARE SINDICALĂ ROMSILVA: Miting pentru salvarea pădurilor proprietate publică a statului de la înstrăinare în fața Guvernului României

Vasile Dale

AVALANSA: TREI SALVAMONTISTI SUPRINSI DE AVALANSA SUB VARFUL PIETROSUL. UNUL A FOST GASIT IN VIATA (VIDEO)

Vasile Dale

3 mesaje

calin mai 3, 2022 at 3:45 pm

bravo lor , asa trebuie , sa il prinda si sa il invete minte pe nemernic !!!!

Raspunde
Escu mai 4, 2022 at 11:32 am

Un gunoi de om ! Sper sa se sesizeze DNA-ul si sa fie arestat acest securist imputit !

Raspunde
VIDEO: Bivolii din Țara Lăpușului pe cale de dispariție. Sătenii din Suciu de Jos ne explică misterele acestei dispariții – Stiri din Maramures iulie 1, 2023 at 9:16 am

[…] Imagini halucinante la Suciu de Sus: Primarul s-a ascuns de furia crescătorilor de bivoli din Maram… bivolilapte bivolițămaramureșstiri baia marestiri maramuressuciu de josțara lăpușuluiDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.