Important

IPJ MARAMUREŞ: Campania „Sărbători în Siguranță” la final

Sărbătorile sunt prilej de bucurie și sunt mereu așteptate cu drag de către noi toți. Beneficiem de zile libere și ne dorim să petrecem cât mai mult timp cu cei dragi. De asemenea facem mai multe cumpărături ca de obicei și ne confruntăm cu aglomerația peste tot, în magazine, în supermarket-uri, în piețe, chiar și în parcuri. Din păcate nu toți dintre noi suntem oameni de bună credință, unii profită din plin de perioada sărbătorilor pentru a-și însuși bunuri care nu le aparțin, prin diferite mijloace, bineînțeles ilegale.

Astfel polițiștii, de fiecare dată, vă reamintesc cu ocazia sărbătorilor măsurile preventive de care este important să țineți cont pentru a nu vă fi umbrită bucuria sărbătorilor.

Și anul acesta, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Poliția Română a organizat și derulat la nivel național o campanie de prevenire a infracțiunilor specifice în prag de sărbători, Campania „Sărbători în Siguranță”.


La nivelul județului Maramureș au fost realizate 34 de activități. Polițiștii au stat de vorbă cu peste 500 de persoane despre modul în care operează infractorii și ce măsuri preventive pot să ia pentru a preveni victimizarea. Cetățenii au primit și materiale informative cu privire la cum pot evita furturile din buzunare, genți poșete atunci când sunt la cumpărături, fie că se află la piață sau într-un supermarket, cum pot evita furturile din locuințe și autoturisme și cum pot recunoaște și evita înșelăciunile.

Este bine să ne facem un obicei din respectarea acestor măsuri, pentru că acestea țin departe infractorii, indiferent de perioada din an sau circumstanțele în care ne aflăm.

Te-ar putea interesa si

S-a lansat proiectul „KARPAT – Factori determinanți și oportunități pentru dezvoltarea socio-economică și spațială a regiunii Carpatice”, finanțat prin programul ESPON

Redactie

EXCLUSIV: AVEM CIFRELE DEZASTRULUI DE LA DSP Maramureș: 9.447 de teste în județ de la începutul pandemiei COVID-19

Redactie

ACTIVITĂŢI DE PREVENŢIE: Polițiștii Biroului Siguranța Școlară prezenți în mijlocul elevilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.