Important

Jandarmii băimăreni, implicaţi în campania naţională ,,Curățăm România”

Acțiunile în cadrul campaniei derulate la nivel național ,,Curățăm România” continuă să se desfășoare în județul Maramureș pentru igienizarea zonelor în care deșeurile sunt aruncate necorespunzător.
Jandarmii din cadrul detașamentului 3 Baia Mare, alături de lucrătorii silvici au desfășurat astăzi, pe raza localităților Tărgu Lapuș și Cavnic, acțiuni de curățare a zonelor împădurite aflate în administrarea Ocolului Silvic Târgu Lăpuș și a Ocolului Silvic Baia Sprie. Prin acțiuni de acest fel încurajăm cât mai mulți voluntari să participe la activități de ecologizare, pentru creşterea responsabilităţii faţă de mediu.
Campania națională ,,Curățăm România” se desfășoară în perioada 4 aprilie – 4 mai sub sloganul ,,Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”.

Te-ar putea interesa si

ATENŢIONĂRI METEO ŞI HIDRO: Coduri galbene de instabilitate atmosferică, vânt puternic şi ninsori, urmate de pericol de inundaţii

Redactie

O NOUĂ METODĂ DE ÎNŞELĂCIUNE ÎN BAIA MARE: O bătrână a primit un set de oale, „cadou din partea primărie”, însă a rămas fără 600 de lei

Vasile Dale

Vacanță în siguranță: jandarmii montani, alături de copii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.