BREAKING NEWSNational

Tragedie în Timişoara. O mamă s-a aruncat de la etajul 10, cu cei doi copii în braţe. Toți trei au murit

O femeie s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, de pe un bloc cu zece etaje din Timişoara. O femeie în vârstă de 32 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc. I-a luat în braţe şi pe cei doi copii, un băieţel în vârstă de 3 ani şi o fetiţă în vârstă de 5 ani.

Femeia şi băieţelul au murit pe loc. Fetiţa în vârstă de 5 ani este acum resuscitată de medicii ajunşi la faţa locului. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Femeia era divorţată şi nu locuia în blocul unde s-a produs tragedia. Ea era în drum spre grădiniţă pentru a-i duce pe cei mici. Tragedia a avut loc în această dimineaţă, 3 mai, în jurul orei 10:00.

”Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare.

Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor” ne-a spus tânărul care a sunat primul la ambulanță.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: POLIȚIA MARAMUREȘ ÎN ALERTĂ – Seif de valori tăiat cu flexul descoperit în albia secată controlat a barajului de acumulare Strâmtori-Firiza

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Accident teribil în Pribilești. Un bărbat aflat pe o tricicletă a fost găsit mort într-un șanț (actualizare)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Accident pe DN 1C, trafic blocat. Impact între un camion și două autoturisme

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.