Important

TÂLHĂRIE ÎN BAIA MARE: O bătrână a rămas fără geantă după a fost împinsă de pe stradă

La data de 02 mai, la ora 18.25, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o femeie de 82 de ani din municipiu, în timp ce se afla în fața unei societăți comerciale de pe strada Iuliu Maniu, a fost împinsă la pământ de către o persoană necunoscută, care apoi i-a smuls geanta și a fugit.
Geanta și portofelul, din care agresorul a sustras suma de 50 de lei, a fost găsită pe strada Ștefan Lucian, și a fost restituită victimei.
Femeia de 82 de ani a fost transportată la spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În continuare polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie și luarea măsurilor legale care se impun.

Hoţ identificat de polițiști

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din Vișeu de Sus, au reușit identificarea unei persoane bănuite de comiterea unui furt calificat și recuperarea întregului prejudiciu.
În fapt, la data de 24 aprilie, la ora 13.36, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 51 de ani din Vișeu de Sus, cu privire la faptul că pe strada 22 Decembrie, s-a comis un furt.
Polițiștii au constatat faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în magazinul bărbatului de 51 de ani, de unde au sustras mai multe bunuri, valoarea prejudiciului reclamat fiind de 500 de lei.
Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată de polițiștii din Vișeu de Sus, urmând să se propună măsurile legale. Este vorba despre un tânăr de 19 ani cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate în totalitate.

Te-ar putea interesa si

DISPOZIŢIE privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Redactie

POLIŢIST DE GRĂDINIŢĂ: Oamenii legii, în dialog cu prichindeii

Vasile Dale

Accidente de weekeend în Baia Mare și Berința. Dosare penale pe numele a 4 maramureșeni aflați la volan

Vasile Dale

1 mesaj

nelu buzura mai 5, 2022 at 12:36 am

Am observat ,cine fura fura putin este imidiat prins,dar cine fura mult NU!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.