BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Bătaie cruntă între tineri într-un părculeţ pentru copii de pe bd. Independenţei – ACTUALIZARE

Imagini șocante au fost surprinse astăzi într-un părculeț pentru copii de pe bulevardul Independenței din Baia Mare. Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare în văzul lumii, fără să țină cont de copii care se aflau în preajmă. Se pare că unul dintre scandalagii a rupt chiar o scândură din gardul ce împrejmuieşte parcul și a folosit-o pe post de armă. Întreaga scenă s-a petrecut în jurul orei 19:00.

Momentan, nu se cunoaște motivul de la care a izbucnit scandalul.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ



Ieri, 06 mai, la ora 19.25, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe bulevardul Independenței din municipiu, într-un parc de joacă, are loc un scandal.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 29 de ani din Chelința a fost lovit de către un minor de 15 ani din Baia Mare cu un obiect contondent.

Victima nu a avut nevoie ne îngrijiri medicale, motiv pentru care nu a fost necesar transportul la o unitate spitalicească.
Tânărului i s-a adus la cunoștință faptul că are posibilitatea de a depune plângere la organul de poliție sau la unitatea de parchet competente, în termen de 90 de zile.

În cauză, s-a aplicat sancțiune contravențională conform prevederilor Legii 61/1991 și polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Sursa: text si video: ActualMM.ro

Te-ar putea interesa si

EVENIMENTE RUTIERE: Biciclist beat accidentat în Baia Mare, coliziune pe DN 1C

Vasile Dale

BILANŢ OFICIAL 25 MARTIE: 144 de noi cazuri de infecție cu coronavirus în România. S-a ajuns la 906 cazuri

Vasile Dale

DECLARAȚII ȘOCANTE: „Au dat-o cu capul de roata maşinii”. Şoferiţă din Baia Mare, bătută de o mulţime violentă după ce a lovit un copil care a ţâşnit direct în şosea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult