BREAKING NEWSImportant

VIDEO: Festivalul Ecvestru de la Mireșu Mare a adunat sute de cai din țară și străinătate

Festival ECVESTRU la Mireșu Mare, Maramureș. Au participat cai din țară și străinătate. Manifestarea s-a desfășurat pe pășunea dintre localitățile Iadăra și Tulghieș. Au fost concursuri de frumusețe ecvestră, de tracțiune siplă, de tracțiune dublă, probe speciale, program artistic dar și festivitatea de premiere.

Festivalul a fost organizat de Primăria și Consiliul LLocal Mireșu Mare, Consiliul Județean Maramureș, Ferma Zootehnică SRL, Agrometix SRL, Rocredit IFN SA, Cetina SRL, Contecatt SRL, Construrom SRL, Carmangeria Dalia SRL, Morile Mătieș.

Organizatori: Asociația Cultural-Artistică ”Copiii Centenarului”, Crescătorii de cabanline: Gabriel Bonte, Ioan Ștețiu, Daniel Fagi, Vlad Micu, Ioan Sorin Pop.

imagini video surprinse de jurnalistul Adi Rusu

”A fost o zi minunată la Festivalul Internațional Ecvestru Mireșu Mare. Transmitem mulțumiri Asociației Copiii Centenarului, partenerilor și tuturor acelora care ne-au fost alături la organizarea evenimentului. Au fost prezenți peste 400 de cai din toată țara și din afara României, de la ponei până la caii cei mai grei” a transmis primarul comunei Mireșu Mare, ing. Ioan Mătieș.

Te-ar putea interesa si

INSP A DAT VERDICTUL / ACTUALIZARE: Baia Mare rămâne în carantină zonală pentru încă 7 zile

Redactie

FOTO – Șapte cetățeni străini, ascunși într-un autocamion încărcat cu baloți de sârmă, depistaţi la PTF Petea

Vasile Dale

TRAGEDIE: Bărbatul din Baia Mare salvat din apele reci ale râului Sasar a murit la Spitalul Municipal Sighet

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.