BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Trei răniți, unul încarcerat după ce două mașini s-au izbit în Pasul Hera (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs pe drumul național 18 Sighetu Marmației – Vișeu de Sus, între localitățile Rona de Sus și Petrova, în pasul Hera.

Conform primelor informații se pare că în accidentul sunt implicate două autovehicule iar trei persoane au fost rănite, una fiind încarcerată. Se pare că un autoturism ar fi pătruns pe contrasens într-o curbă și s-ar fi izbit de un camion.

Spre locul accidentului s-au deplasat trei echipaje medicale de la SMURD și Serviciul de Ambulanță Vișeu de Sus, polițiștii dar și pompierii de la descarcerare din Vișeu de Sus.

În acest momentul traficul rutier este blocat în zonă, coloanele întinzându-se pe kilometri.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi la ora 16.20 pe DN18 Dealul Hera a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea a cinci persoane.

Din primele cercetări efectuate,polițiștii au stabilit că un bărbat de 46 de ani din Băicoi,județul Prahova care conducea o autoutilitară având direcția de deplasare Borșa – Sighetu Marmației, intr-o curbă periculoasă a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului, un bărbat de 39 de ani din Marghita, județul Bihor și a altor patru persoane, pasagere în autoturism.

Este vorba despre două femei în vârstă de 42 și 45 de ani, un bărbat de 46 de ani și o fetiță de 6 ani,toți din județul Bihor. Toate persoanele au rămas sub supraveghere medicală la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că cei doi conducători auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă cercetările urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Te-ar putea interesa si

EVAZIUNE FISCALĂ – 9 suspecți: Pentru 1,7 milioane lei, procurorii au pus sub sechestru două viloace ale unor patroni din Maramureș

Vasile Dale

SIGHET: Intervenție în forță pentru reținerea unui bărbat care a spart un magazin din oraș și l-a rănit grav pe proprietar (FOTO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

MAI MULTE PERSOANE RĂNITE: IMPACT ÎNTRE DOUĂ MAŞINI LA SÂRBI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.