Maramuresul Istoric

Material lemnos confiscat şi dosar penal pe numele unui sighetean pentru infracțiuni la regimul rutier

Ieri, 12 mai, la ora 17.30, polițiștii Secției 6 Sarasău, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu la intrarea în municipiul Sighetu Marmației, au oprit pentru control un tractor, care avea atașat o remorcă cu material lemnos și care circula pe strada Avram Iancu.
Conducătorul tractorului a fost identificat ca fiind un bărbat de 33 de ani din municipiu. Polițiștii au stabilit faptul că nu deține documente care să ateste proveniența materialului lemnos, motiv pentru care, la fața locului, a fost solicitat un inginer silvic în vederea inventarierii materialului lemnos.
În urma măsurării a rezultat un volum de 2,6 mc lemn foc din categoria diverse moi (plop și anin), 1 mc plop și 1,6 mc anin, care a fost predată în custodia organelor silvice.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul de 33 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele acestuia pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: 26 incendii în 24 de ore – Pădure în flăcări între Poienile de Sub Munte și Crasna Vișeului din cauza inconștienței sătenilor care fac „curățenia de primăvară” cu foc

Vasile Dale

Autoturism furat din Marea Britanie, descoperit în Poienile de sub Munte

Redactie

EXCLUSIV: ȘOCANT – Profesor de sport din Borșa lovit în cap cu ranga. Se zvonește că ar fi fost bătut pentru că ar vinde copiilor substanțe interzise (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.