BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO: Una dintre pasarelele pietonale ale Podului Abator din Sighet a căzut în Iza. Locuitorii cartierului Câmpu Negru au rămas fără apă
De ani buni, locuitorii cartierului Câmpu Negru s-au tot plâns autorităților locale despre faptul că Podul Abatorului peste râul Iza (singura cale de acces în cartier) este foarte deteriorat și stă să cadă. Doar cu sesizările au rămas locuitorii, deoarece în noaptea zilei de 13/14 mai a.c. una dintre cele două pasarele pietonale ale podului pur și simplu a cedat și a căzut în apa râului Iza, cu tot cu balustradă.

Din păcate, pasarela a rupt și țevile de alimentare cu apă potabilă a cartierului, țevi care erau agățate sub pasarela ce a căzut.

Autoritățile locale au delimitat cu balize rutiere și bandă reflectorizantă partea laterală a podului, în vederea reducerii riscului de cădere în gol a autoturismelor și pietonilor.

Menționăm că atât podul Abatorului cât și Pușkopor (cel de legătură cu cartierul Valea Cufundoasă) sunt foarte degradate și stau să cadă. Primăria Sighet a depus un proiect prin programul „Anghel Saligny” pentru reconstruirea celor două poduri. Proiectul este încă în faza de evaluare la București.

SURSA Sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

Șemineul electric – bucuria redată de un șemineu clasic pe lemne, dar la costuri mici!

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Un pieton lovit de maşină pe trecerea de pietoni în Baia Mare. Şoferiţa care se afla la volan s-a ales cu dosar penal (FOTO)

Vasile Dale

HAOS SI PE DRUMURILE NATIONALE: PATINAJ ARTISTIC CU AUTOTURISME PE DN1C BAIA MARE – DEJ. ACCIDENT LA SATULUNG (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult