Important

Jandarmii maramureşeni prezenţi la datorie în weekend    

Şi în acest sfârşit de săptămână, pe raza judeţului nostru vor avea loc mai multe evenimente în spaţiul public astfel că jandarmii maramureşeni executa misiuni specifice în cooperare cu celelalte instituţii abilitate pentru ca aceste manifestări să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.
Sâmbătă, 14 mai, începând cu ora 09:00, Protopopiatul Român Unit Greco-Catolic, organizează ,,Pelerinajul Naţional la Cimitirul Săracilor” din Sighetu Marmației iar de la ora 17:00, se va desfășura evenimentul „Noaptea Muzeelor 2022”, în localitățile Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei.
Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor sportive ce vor avea loc sâmbătă astfel: începând cu ora 11:00, pe stadionul ,,Arena Zimbrilor” din Baia Mare, se va desfăşura meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Ştiinţa Baia Mare- C.S. Știința Petroșani; începând cu ora 18:00, la Baza sportivă Şomcuta Mare, se va desfăşura meciul de fotbal, C.S. Progresul Şomcuta Mare- C.S.M. Satu Mare iar pe stadionul ,,Viorel Mateianu” din Baia Mare, începând cu ora 18:00, se va desfăşura meciul de fotbal, Minaur Baia Mare- C.A. Oradea 1910.
Duminică, 15 mai, comuna Ocna Şugatag sărbătoreşte Festivalul de Primăvară „Tânjaua Hotenarilor”, activitate ce se va desfăşura la marginea localităţii Hoteni pe Valea Dărasca, începând cu ora 07:00 iar în localitatea Bistra, începând cu ora 12:30, se desfășoară evenimentul „Obiceiuri pastorale de primăvară la ucrainiei – Mira la Huțuli”.
De asemenea, jandarmii montani sunt la datorie în stațiunile turistice şi pe traseele montane pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, precum şi pentru salvarea şi evacuarea turiştilor aflaţi în dificultate.
În vederea evitării unor evenimente neplăcute, jandarmii îi sfătuiesc pe cetăţeni să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine iar în caz de nevoie să solicite sprijinul acestora în mod direct sau prin apel telefonic la numărul de urgenţă ,,112”.

Te-ar putea interesa si

Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat din Coltău care şi-a bătut concubina

Redactie

FOTO: Au început concursurile serviciilor voluntare pentru situații de urgenţă. Echipa SVSU Poienile de Sub Munte, câştigă prima etapă

Redactie

CONTRABANDĂ: Bărbat de 67 ani reținut după ce a fost prins cu 110 pachete de ţigări

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.