BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Un copil de 13 ani din Moisei a ieșit cu bicicleta în șosea fără să se asigure. A fost preluat de elicopterul SMURD

Grav accident de circulație astăzi în jurul orei 13 pe drumul național 18, în Moisei. Conform primelor informații se pare că un minor în vârstă de 13 ani din Moisei, circula în calitate de biciclist pe trotuar. La un moment dat acesta a pătruns în DN18 fără să se asigure. În acel moment a fost acroșat de șoferul unui autoturism VW Golf în vârstă de 41 ani din Borșa.

În urma impactului băiatul a fost proiectat pe carosabil suferind leziuni grave. A fost preluat de un echipaj al Ambulanței, care l-a transportat la Spitalul orașului Borșa. Se pare că acesta a fost și resuscitat fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare cu un elicopter SMURD.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotet rezultatul fiind negativ. În cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto arhivă

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACCIDENTE: DOI SOFERI AU AJUNS CU MASINILE PRIN SANTURI IN BAIA MARE SI BORSA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: FUG DE RĂZBOI – Primii refugiați au venit în România, prin PTF Sighetu Marmației. Maramureșeni în Ucraina

Vasile Dale

EXCLUSIV GALERIE FOTO – NEBUNIE PE ȘOSELE: A intrat cu BMW-ul în două mașini. Șoferul a fugit de la fața locului (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

2 mesaje

nelu buzura mai 16, 2022 at 12:14 pm

din pacate la tot pasul este aceasta problema cu copii care circula pe unde vor cu bicicleta ,chiar te trezesti ca pe trecerea de pietoni trec in viteza pe bicicleta ,mai avem si copii de bani gata care circula cu ATV pe ulite sau chiar pe drum!

Raspunde
Adina mai 17, 2022 at 12:00 am

Acest copil olimpic la matematică, cu o minte sclipitoare nu era genul de copil care sa nu se asigure. Cercetați informatia din cel puțin 3 surse
Obiective mai ales ca e vorba de o soferita, iar nu un sofer care l- a acrosat si l- a dus cativa metri. Ati intrebat martorii??? Informati-va cu atentie ca altfel riscati sa fiti dati in judecata.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.