Maramuresul Istoric

FOTO: Focuri de armă şi ţigări de contrabandă confiscate la Bârsana

În data de 13 mai a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș s-a desfăşurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări.
Astfel, în jurul orei 23.35, polițiștii de frontieră au observat pe raza localității Bârsana, județul Maramureș, o persoană care transporta un colet voluminos.
Poliţiştii au acționat pentru interceptarea persoanei în cauză, dar în momentul în care aceasta a observat echipajul Poliției de Frontieră a abandonat coletul și a fugit.
Deoarece persoana nu s-a supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras 5 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă din cauza terenului accidentat nu a fost posibilă oprirea acesteia.
S-a procedat la cercetarea zonei, ocazie cu care în curtea unui imobil a fost observat un colet voluminos.
Cu acordul proprietarului, polițiștii de frontieră au intrat în curtea imobilului, unde, într-o anexă folosită pentru creșterea animalelor au fost descoperite alte 5 colete, care conțineau țigări de contrabandă.
Coletele au fost transportate la sediul S.T.P.F. Maramureș, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 5.348 pachete de țigări, de proveniență Duty Free.
Țigările în valoare de 62.572 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Te-ar putea interesa si

A REVENIT IARNA: Ninge ca-n poveşti în Borşa! (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: X-FILES LA POIENILE DE SUB MUNTE – Localnicii sunt panicați după ce ”DIN CER” cade ceva inexplicabil

Vasile Dale

GRAV ACCIDENT ÎN MARA / ACTUALIZARE: A ajuns în stare critică la spital, după ce căzut sub tractor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.