BREAKING NEWSEvenimentTara Codrului

ARDUSAT: Apă cu porția pentru localnici din cauza secetei

Localnicii comunei Ardusat vor avea apă cu porţia din cauza secetei. Acesta este avertismentul primarului, care se teme că va trebui să raţionalizeze consumul de la reţeaua publică. Oamenii sunt avertizaţi să renunţe la udatul grădinii sau la alte treburi gospodăreşti care implică un consum mare de apă potabilă.

Cei care nu respectă aceste recomandări nu pot fi amendați, tocmai de aceea edilul speră ca cetățenii să fie înțelegători, pentru a evita situația în care localitatea ar putea să rămână fără apă potabilă.

Mulți dintre localnici spun că situația nu este singulară, ci s-a mai întâmplat și în anii trecuți. Astfel, mulți dintre ei și-au pus hidrofoare în curte, pe investiție proprie, sau au cuplat pompe la fântânile din curte pentru a-și putea uda răsadurile.

Observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Nimeni nu e mai presus de LEGE – Deputatul USR de Maramureș Cristian Brian, prins în trafic cu ITP-ul expirat. Reacția deputatului (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO CITITORI: A plătit sau nu șeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Maramureș pentru bradul de Crăciun? Poate ne lămuresc cei de la DGA sau angajatul Direcției Silvice Maramureș (actualizare)

Vasile Dale

BAIA MARE, orașul NIMĂNUI: Bătaie între clanuri pentru cine are dreptul să OCUPE locul pentru CERȘIT

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.