Sport

FOTO: Băimăreanul Patric Iluţ, un nou podium la concursul de skateboarding de la Maribor

În 14 mai, la Maribor – Slovenia, a avut loc cea de-a doua etapă a circuitului mondial Best Foot Forward, la skateboarding, disciplina street.
Au participat 72 de sportivi din 14 ţări: Slovenia, Austria, Spania, Italia, Ungaria, Austria, Germania, SUA, Bulgaria, Serbia, Croaţia, Argentina, Canada şi România.
59 din au ajuns şi în ultimul act al competiţiei şi doar 10 în finală.

Băimăreanul Patric Iluţ (13 ani) a făcut un run de excepţie, extrem de tehnic şi fără nicio greşeală, obţinând astfel titlul suprem la categoria sub 16 ani pentru această etapă.

Patric mai are un argint în acelaşi circuit (Best Foot Forward) obţinut în urmă cu două săptămâni la Viena, fiind în acest moment liderul clasamentului la categoria sub 16 ani.
Următorul stop pentru Patric este Budapesta, la un concurs de bowl, unde este de, asemenea lider în clasamentul pentru sportivi sub 16 ani în acest moment, The Flying Boy câştigând etapa precedentă în etapa din Austria.
Patric a declarat: „Sunt extrem de fericit, dar mai este un drum lung cu multe etape la ambele discipline: bowl şi street. Obiectivele mele sunt clare şi sper să reuşesc să mă menţin şi să obţin rezultate bune şi la următoarele competiţii”.

Te-ar putea interesa si

Campionatul Național de Iarnă, Aruncări Lungi – Juniori: 7 medalii pentru sportivii băimăreni (foto)

Vasile Dale

FOTBAL. LIGA A IV-A. AFLA REZULTATELE INREGISTRATE IN MECIURILE DIN LIGA A IV-A

Vasile Dale

PERFORMANŢĂ SPORTIVĂ: Maramureşeanca Laura Augustin, aur la Campionatul Mondial “World Police & Fire Games” din China

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.