BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

FOTO: Stâlp agăţat şi rupt de remorca unui TIR. Traficul rutier blocat complet pe str. Muzeului din Sighetu Marmaţiei


Un accident de circulație mai bizar s-a produs în cursul zilei de marţi, 24 mai, pe str. Muzeului din Sighetu Marmației. Un TIR a acroșat în mers cu vagonul (remorca) un stâlp de electricitate. În urma incidentului, stâlpul masiv din beton a fost rupt de la bază, culcându-se într-o poziție bizară pe un alt stâlp de pe partea opusă a drumului.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16:45, traficul rutier fiind blocat complet pe ambele sensuri de mers. Potrivit martorilor, șoferul de TIR a încercat să depășească un autoturism parcat aiurea și care ocupa complet o bandă de circulație. Din cauza autoturismului parcat aiurea, dar și a faptului că stâlpii pe acea stradă sunt oarecum în gabaritul drumului, șoferul a ratat manevra, acroșând stâlpul.

La fața locului au sosit două echipaje de poliție, dintre care unul de rutieră. Totodată, echipe de la Electrica și subcontractorii acesteia lucrează pentru a înlocui stâlpul rupt. Cheltuielile vor fi suportate, cel mai probabil, de către asigurătorul TIR-ului.

Sursa: Sighet 247

Te-ar putea interesa si

PE STRADA ŞCOLII / ACTUALIZARE: Spălătorie de maşini improvizată de poliţişti în mijlocul străzii. Punctul de vedere al IPJ Maramureş (VIDEO)

Vasile Dale

Foto/video – ACCIDENT GRAV: 8 victime după ce un microbuz a fost lovit trenul interegio Baia Mare – Cluj în URIȘOR

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO ȘOCANT: Soț și soție care mergeau spre biserică au fost spulberați ca niște popice de un șofer la Săcel – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult