BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Un viceprimar model pentru comunitatea vișeuană. Lucrează cot la cot cu muncitorii, iar rezultatele se văd deja (galerie foto)

Vișeu de Sus, orașul florilor – așa îl numeau strămoșii locuitorilor orașului de astăzi. Și chiar așa arată în zilele noastre. Și asta se datorează și faptului că viceprimarul Marius Grad, lucrează cot la cot cu muncitorii. Rezultatele se văd deja.

Viceprimarul orașului Vișeu de Sus, Marius Grad, omul cu cea mai rapidă ascensiune pe scena politicii locale, care, prin implicare și munca de zi cu zi, reușește treptat, dar sigur, să transforme frumosul oraș de „baștină” al Mocăniței într-un real punct de reper pe harta turismului zonal și național.

”După tumultul unei zile încărcate, după agitația continuă la care cei mai mulți dintre noi suntem supuși de dimineața până târziu în noapte, acum, mai mult ca nicicând, avem posibilitatea și condițiile optime pentru puțină odihnă și relaxare, detașându-ne de grijile cotidiene.

Investițiile făcute în infrastructura parcurilor și spatiilor verzi (care, în mod cert, vor continua) au rolul de a contribui semnificativ la creșterea calității vieții locuitorilor din orașul nostru.

Ținând cont de mesajele dumneavoastră, de reacțiile și atitudinea avute, aceste realizări au fost atât de necesare, iar eu, personal, în calitate de viceprimar, mă bucur și vă mulțumesc că fac parte din această frumoasă poveste.

Feedback-ul pe care-l primim din partea vizitatorilor și a oamenilor din țară este unul extrem de plăcut, iar acest lucru ne arată că direcția pe care ne aflăm este cea potrivită.

O reală plăcere să te plimbi atât ziua cât și seara prin oraș!

Vișeu de Sus – un oraș din ce în ce mai frumos, un oraș din ce în ce mai modern. Din suflet, pentru suflet.

Cu stimă, Viceprimar,Marius Grad

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Impact soldat cu victime la Cătălina, bărbat reținut pentru comiterea mai multor infracțiuni

Redactie

Prapad in Maramures. Zona statiunii Izvoare devastata de furtuna. Baia Mare sub ape. O femeie ranita (Foto/Video)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Scandal la Bârsana în parcarea unui restaurant. Polițiștii i-au cerut unui bărbat să nu filmeze, însă alții filmau fără nicio problemă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.