BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un adolescent beat și fără permis s-a izbit cu maşina de un stâlp pe Calea Mireşului din Şomcuta Mare. O persoană incarcerată – ACTUALIZARE

Un grav accident s-a produs azi noapte, la ora 2,30, în Şomcuta Mare, pe Calea Mireşului. Un bărbat băut a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un stâlp. Un pasager a rămas încarcerat, apoi a fost scos de pompierii militari şomcuteni ajunşi la faţa locului.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi-noapte, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe D.J. 182, strada Mireșului din oraș, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 17 ani a condus un autoturism din direcția localității Mireșu Mare spre Șomcuta Mare și, la un moment dat, a pierdut controlul direcției de deplasare, moment în care a pătruns pe contrasens, lovește gardul unui imobil și intră în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Ca pasager pe locul din dreapta a fost identificat un tânăr de 18 ani, dar conducătorul auto, după producerea evenimentului rutier, a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de către polițiștii de ordine publică.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul de 17 ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodată, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Serviciul Rutier Maramureș în acțiune

Având în vedere evenimentele rutiere cu consecinţe grave produse în ultima perioadă, precum și faptul că viteza, sub cele două forme, excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, constituie principala cauză generatoare de accidente grave la nivel județean, ieri, în intervalul orar 08.00-12.00, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au organizat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză, pe D.J. 186, Bogdan Vodă – Strâmtura.
Polițiștii au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale, din care 64 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valorea sancțiunilor aplicate este de 33.785 de lei.
Ca măsuri complementare, polițiștii au dispus reținerea a trei permise de conducere și patru certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA FINTEUŞU MIC: A pierdut controlul volanului maşinii şi s-a răsturnat pe plafon (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Patru echipaje ale Poliției au intervenit după ce mai mulți tineri au cerut ajutor că ar fi agresați pe Bd. București din Baia Mare

Vasile Dale

SCANDAL LA SIGHET: Doi bărbați şi-au cărat pumni în mijlocul drumului. Traficul rutier a fost blocat din cauza lor – VIDEO

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.