BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Biciclist lovit de autobuz lângă Autogară. Scuterist lovit de mașină pe strada Mărgeanului (actualizare)

Două accidente de circulație s-au produs în același timp pe două străzi din Baia Mare. Un scuterist a fost acroșat de o autoutilitară în apropiere de intersecția străzii Mărgeanului, cu bulevardul București. La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției și un echipaj medical.

UPTDATE: Scuteristul inițial a refuzat transportul la Spital. Totuși acuzând dureri la nivelul piciorului a fost dus la UPU a Spitalului Județean. Atât el, cât și conducătorul auto au fost testați de polițiști, rezultatele fiind negative.

Biciclist lovit de autobuz

Pe strada Gării, în apropiere de autogară, un biciclist a fost surprins și accidentat de un autobuz. La fața locului intervin echipaje SMURD dar și ale poliției.

UPDATE: Conform primelor informații, biciclistul ar fi ieșit dintre blocuri direct în fața autobuzului. Acesta a fost transportat la spital în stare gravă. Nu a putut fi testat la fața locului. Șoferul autobuzului în schimb a fost testat de polițiști rezultatul fiind zero.

Update 2: La spital biciclistul a fost testat: 1.16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Traficul rutier în zona celor două accidente este îngreunat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Doi oameni încarcerați. O mașină cu roțile rupte, alta aruncată într-un gard după un impact violent între două mașini la Borșa

Vasile Dale

EXCLUSIV – ÎN SCANDALUL GUNOAIELOR ȘI A PANDEMIEI: Maramureșenii strâng semnături pentru a-l demite pe Ionel Bogdan, președinte al Consiliului Județean Maramureș

Vasile Dale

TRAGEDIE LA SIGHET: Un elev de 17 ani a murit după ce a fost lovit de autobuzul cu care făcea naveta din Rona de Sus (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.