BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

OAMENI HARNICI: Se reabilitează Parcul Central orășenesc din Vișeu de Sus

Stimați vișeuani,

Așa cum am promis, continuăm lucrările de reparații și reamenajare a parcurilor și a spațiilor verzi de pe raza orașului nostru.De această dată, Parcul Central orășenesc intră parțial în „renovare”.

Scopul principal este acela de a crea o zonă dedicată cu precădere copilașilor până la vârsta de 7 ani, dotată cu echipamente sigure, moderne, însoțite de certificate de garanție și conformitate, trambuline, împrejmuită cu gărduleț multi-color de protecție/delimitare, pavată cu dale de cauciuc, care să confere, mai presus de orice, siguranță.


Chiar și așa, asta nu înseamnă că părinții nu vor trebui să-i supravegheze din când în când, motiv pentru care am decis să suplimentăm și numărul aparatelor de fitness, înlocuirea tuturor băncilor și coșurilor de gunoi, toaletare arbori și alte lucrări conexe.

Tragem tare, cu speranța ca totul să fie gata până ce copilașii vor intra în vacanță, să se poată bucura toată vara de eforturile pe care le depunem.

Avem toată încrederea că investițiile făcute vor fi (la fel de) apreciate precum cele deja realizate, și că munca noastră, a tuturor, va fi răsplătită cu simț de răspundere.

Fără aportul dumneavoastră, toate aceste lucruri nu ar fi posibile.Vă mulțumim pentru tot sprijinul arătat!

Cu deosebită considerație și prețuire,

Primar, Vasile Coman

Te-ar putea interesa si

MARAMUREŞUL SUB OMĂT / ACTUALIZARE: Drumuri blocate, autorităţi neputincioase în faţa urgiei albe. În Pasul Gutâi, circulaţie restricţionată pentru TIR-uri (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

PUȚIN CÂTE PUȚIN: Salvatorii montani din Borșa, în sprijinul familiilor nevoiașe și copiilor sărmani din zonele greu accesibile (foto)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO / GRABA STRICĂ TREABA: Un maramureşean, şoferul unei cisterne care depășea periculos prin Bonțida, a rămas fără permis

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult