BREAKING NEWSNationalRecomandate

GALERIE FOTO / Cumplit accident feroviar în Satu Mare: Tânăr de 19 ani, mort după ce a fost prins sub locomotiva unui tren (actualizare)

În aceasta noapte, la ora 03:38, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență”Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea unei persoane, implicată într-un accident feroviar, între un autoturism și un tren, în cartierul Balta Blondă.

La fața locului s-au deplasat 15 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă, iar cea de-a doua cu echipaj de prim-ajutor).
Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit în autoturism o persoană (șoferul) , de sex masculin, în vârstă de 19 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

2 victime (una de sex feminin, în vârstă de 18 ani respectiv una de sex masculin, în vârstă 20 de ani) s-au autoevacuat și au fost transportate cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Ce spune IPJ Satu Mare

La data de 28 mai a.c., în jurul orelor 03.40, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui evenimentent rutier, în municipiul Satu Mare, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe bdul Cloșca.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 19 ani, din județul Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase de culoare roșie, aflate în funcțiune la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind acroșat de trenul care circula pe ruta Satu Mare-Oradea.

Din nefericire, în urma impactului, conducătorul auto și-a pierdut viața. Doi pasageri din autoturism, o tânără de 18 ani și un băiat, de 21 de ani, au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Mecanicul de tren, de 41 de ani, din Oradea, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, acestuia i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

URMARE CIRC IN INTERSECTIE: POLITISTII AU LUAT PRIMELE MASURI DE SANCTIONARE. VEZI CARE SUNT ACESTEA (VIDEO)

Vasile Dale

Sorin Vlașin (PSD): ”Fantasma revenirii economice în V a lui Cîțu este de fapt o gravă prăbușire”

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Turişti rătăciţi pe munții Țibleșului, găsiţi de jandarmii montani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.