BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Baia Mare invadată de insecte. Cauza probabilă: gunoaiele neridicate

Mai mulți cititori ne-au semnalat faptul că în multe zone ale municipiului Baia Mare insectele ”fac legea” iar disconfortul creat băimărenilor este uriaș. Totul pare a porni de la faptul că gunoaiele ba sunt ridicate, ba nu sunt ridicate. De altfel, administrația publică locală este în scandal cu firma de salubritate.

Vă dăm și câteva exemple. ”În prezent în spatele clinicii Someșan este invazie de musculițe de oțet. Intră în locuințe prin plasele de la geamuri. Acest lucru este confirmat și de către vecinii din celălalte blocuri. Această situație a început în urmă cu câteva zile iar numărul acestora este tot mai mare în fiecare seară” ne scrie un cititor.

”Îmi cer scuze pentru deranj. Oare ne-ați putea ajuta cu o problemă? De câteva zile au apărut niște musculițe în aer. Sincer nu se poate sta afară deloc. Situația este în cartierul Ferneziu” ne-a scris un alt cititor.

Și avem și imaginile video, elocvente:

Click aici pentru a vedea imaginile video: https://youtube.com/shorts/xAkZSC7F5Gc?feature=share

Te-ar putea interesa si

Accident grav pe Transfăgărăşan. Când un sătmărean și un sucevean se întâlnesc în vârf de munte – 8 persoane implicate, minor rănit

Vasile Dale

APEL DISPERAT: Este căutată familia unei femei decedate în Spania, originară din Petrova. În urma acesteia au rămas cinci copii orfani

Vasile Dale

Vezi cine este tânărul decedat în tragicul accident de la Sighetu Marmației. BMW-ul s-a făcut praf (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.