Important

VERIFICĂRI: Poliţiştii, în acţiune la școlile de şoferi

În perioada 26 mai - 02 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu Serviciul Rutier Maramureș, și cu sprijinul unui inspector din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier, au acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul activităților desfășurate de școlile de conducători auto. 

Au fost verificate șapte societăți comerciale, șase mijloace auto și șase instructori auto, care desfășoară activitate în domeniul școlilor de conducători auto.
Polițiștii au întocmit patru dosare penale, în care se efectuează cercetări cu privire la încălcarea unor fapte incriminate de Legea nr. 241 din 2005 privind prevenirea și combaterea evaziunii fiscale. Prejudiciul total cauzat bugetului consolidate al statului ridicându-se la valoare de aproximativ 1.200.000 lei.
De asemenea, polițiștii au aplicat și o sancțiune contravențională conform prevederilor H.G. nr. 69 din 2012 privind transporturile rutiere, în valoare de 4.000 de lei.

Condamnat pentru comiterea de infracțiuni rutiere



Ieri, 02 iunie, polițiștii Biroului Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat de 32 de ani.
Acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani pentru comiterea unir infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.
Ulterior, bărbatul a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Înşelăciune prin metoda „şmen” şi furt de telefon

Vasile Dale

POLIŢIŞTII RECOMANDĂ: Cum putem preveni fraudele atunci când facem cumpărături online?

Vasile Dale

ANUNŢ VITAL: Conductă spartă, afectaţi consumatorii de pe str. Minerilor din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult