BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – ALERTĂ MAXIMĂ: ”Voi arunca în aer PODUL ISTORIC de la Sighetu Marmației”. Traficul între Ucraina și România este BLOCAT. Alarma s-a dovedit a fi FALSĂ (actualizare)

Alarmă cu bombă la PTF Sighetu Marmației la podul istoric care face legătura între România și Ucraina. În acest moment traficul este BLOCAT.

Conform primelor informații se pare că totul a pornit de la un apel telefonic primit la 112. O voce de bărbat anunța faptul că SRI este în alertă maximă. Toata zona este încercuită de echipajele jandarmeriei, poliției și poliției de frontieră.

Comunicat oficial



Traficul prin punctul de trecere P.T.F. Sighetu Marmatiei este blocat momentan, urmare a unui apel 112, prin care un bărbat a anunțat autoritățile că, în această seară, podul istoric ce face legătura între localitățile Sighetu Marmației și Solotvino din Ucraina va fi aruncat în aer.

În acest moment perimetrul este asigurat de polițiști și celelalte forțele de ordine, jandarmi și polițiști de frontieră, urmând a se efectua verificări de către o echipă de pirotehniști din cadrul Direcției Județene de Informații Maramureș.

ACTUALIZARE

Peste 100 de cetățeni, în majoritate ucraineni, sunt blocați la intrarea în punct.
Echipele pirotehnice de la SRI inspectează toate clădirile din punctul de trecere a frontierei și podul în căutarea bombei.

La ora 22:07 s-a redeschis punctul de trecere, alerta fiind una falsă. Alarma a fost data la ora 19.30. Apelantul a fost identificat şi dus la audieri. Este vorba despre un bărbat din Ocna Șugatag.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În urma activităților de verificare efectuate de polițiști, a fost identificată persoana care a apelat aseară SNUAU 112 și a anunțat o amenințare cu bombă în PTF Sighetu Marmației. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani din localitatea Ocna Șugatag. Acesta a fost sancționat contravențional conform O.U.G. nr 34 din 2008, cu amendă în valoare de 4000 de lei.

Te-ar putea interesa si

INCREDIBIL: Numele mamei primarului Cherecheș apare în stenograme. Fostul parlamentar era pomenit de cuscra sa

Vasile Dale

Plătiți cu salariul minim pe economie! PROTEST cu banderole albe în toate magazinele companiei franceze Carrefour între orele 11.00 și 13.00

Vasile Dale

FOTO&VIDEO. Un tânăr de 21 de ani din Maramureș a murit în timp ce executa lucrări împreună cu tatăl său la un șanț adânc de 3 metri. Pământul s-a surpat peste victimă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult