BREAKING NEWSImportantRecomandate

OPINIE: Ofițerii de la Crimă Organizată se mută provizoriu într-o locație nouă. Actualul sediu intră în reabilitare

Din păcate pentru unii, normalitatea e tot mai des numită anormalitate, iar lucrurile normale și firești într-o societate civilizată pentru unii se numesc anormale.

De ani buni Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Maramureș, structură aflată în subordinea Inspectoratului General al Poliției Române și nu a IPJ Maramureș (!!!!! – să știe și jurnaliștii din Maramureș lucrul acesta pentru a nu mai scrie prostii), își desfășoară activitatea într-un spațiu NEADECVAT din toate punctele de vedere. Acel spațiu a fost pus la dispoziție de IPJ Maramureș prin anul 2007, dacă bine ne amintim!

Ani buni nu a interesat pe nimeni în ce condiții își desfășoară activitatea un serviciu de elită al Poliției Române, un serviciu care deservește în totalitate comunitatea în care trăim.



Culmea este că în momentul în care actuala conducere a IPJ Maramureș s-a implicat pentru a rezolva aceste aspecte și au cerut, instituțional, sprijinul Primăriei și Consiliului Local Baia Mare pentru a găsi un spațiu în care acest serviciu să își desfășoare activitatea, au și apărut ”criticii” prin presa locală. ”Anormal și imoral” s-a urlat într-o parte a presei locale! De ce?

SCCO Maramureș (pentru acei moraliști ai acestor vremuri) se află într-adevăr sub directa coordonare a DIICOT, iar pe lângă combaterea traficului de droguri are în atribuții și combaterea altor infracțiuni care intră în competența de cercetare a DIICOT (trafic de persoane, trafic de minori, combaterea finanțării terorismului și spălării banilor, pornografie infantilă, infracțiuni din sfera criminalității informatice etc.).

Având în vedere că din punct de vedere al rezultatelor și al indicatorilor de performanță în ultimii ani, SCCO Maramureș ocupă primele locuri în statisticile DCCO, credem că tărie că este o chestiune de NORMALITATE hotărârea CL Baia Mare dar și a factorilor decidenți din cadrul Primăriei Baia Mare. Totodată, credem cu tărie că actuala conducere a IPJ Maramureș a avut o decizie înțeleaptă în a sprijini acest serviciu pentru a-și desfășura activitatea în cele mai optime condiții Și asta pentru că ofițerii antidrog (așa cum sunt ei cunoscuți de majoritatea oamenilor) servesc în principal COMUNITATATEA LOCALĂ.

Te-ar putea interesa si

BILANŢ DECESE: 15 persoane s-au stins din viață în ultimele 24 de ore, total 346 de decese

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat din Borșa susține că era să fie călcat intenționat cu un bolid condus de un tânăr ce s-ar ocupa cu vânzarea substanțelor interzise. ”Poliția e mână în mână cu ei” susține victima

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: O cratiță uitată pe aragaz a băgat spaima în locatarii unui bloc din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult