Important

Şoferi băuţi, depistaţi de poliţiştii din Fărcașa și Baia Mare

Azi-noapte, polițiștii din Fărcașa și Baia Mare au oprit pentru control două autoturisme, la volanul acestora fiind identificați doi bărbați de 26 și 38 de ani din Sălsig și Baia Mare.
Polițiștii i-au testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,49 și 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor bărbați le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Acțiune pentru combaterea cerșetoriei și pe linie rutieră

În ziua de 05 iunie, polițiștii de ordine publică băimăreni au executat o acțiune pe linia combaterii cerșetoriei în municipiul Baia Mare.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat cinci persoane care apelau la mila publicului, aplicând patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de 700 de lei.
În perioada 30 mai - 05 iunie, polițiștii din Baia Sprie au desfășurat o acțiune pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.  
Astfel, polițiștii au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 66.000 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut două permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

PE DRUMURILE PUBLICE DIN MARAMUREŞ: Două dosare penale pentru conducere fără permis

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat care şi-a agresat şi ameninţat soţia

Redactie

ATENŢIE CUI TRIMITEŢI BANI: Un fals poliţist a înşelat o maramureşeancă cu 400 de euro

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.