BREAKING NEWSNational

O primărie din județul Satu Mare invită cetățenii să își facă cetățenie maghiară

Politica Ungariei de extindere dincolo de granițele fizice nu mai este o necunoscută pentru nimeni, oferirea de cetățenie maghiară începând în urmă cu mai bine de 10 ani.

Scopul lor de a atinge un anumit număr de persoane a pornit in trombă, dar a încetinit pe drum, chiar dacă au ajuns să aibă cetățenie maghiară inclusiv persoane care nu știu limba maghiară și nu au avut niciodată înaintași maghiari, cum sunt mii de persoane din Țara Oașului.

Situația a fost win-win, atât pentru cei puși de Ungaria să sporească numărul de etnici de peste hotare, cât și pentru oșenii care odată cu cetățenia au primit dreptul de a pleca in America fără viză

Situația se pare ca a ajuns la un alt nivel, un primar PNL, prin primăria pe care o conduce, ajungând să încurajeze cetățenii care nu au cetățenia maghiară să se prezinte la Parohia Reformata pentru înscriere.


E vorba de Primăria comunei Acâș, condusă pentru al doilea mandat de liberalul Balogh Tiberiu. Mesajul a fost publicat pe pagina primăriei, exclusiv în limba maghiară.

Sursa obiectiv-sm.ro

Te-ar putea interesa si

COVID-19 – INCOMPETENȚII CE NE CONDUC: Opt jurnaliști din Maramureș și Satu Mare precum și contacții lor în izolare. Anchetă epidemiologică făcută de presă, autoritățile nu comentează

Vasile Dale

PRINS SI EXTRADAT – DUPA CE A INJUNGHIAT UN BODYGUARD IN BAIA MARE, FOSTUL MILITAR IN LEGIUNEA STRAINA A FOST ARESTAT (EXCLUSIVITATE)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Biciclist lovit de o maşină la intrarea în Recea – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult