BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

UN DECENIU: 10 ani de când Vasile Coman a fost ales primar al oraşului Vişeu de Sus

10 ani de când Vasile Coman a fost ales primar al oraşului Vişeu de Sus. Cu acest prilej, edilul a postat următoarele:

Astăzi, în urma cu 10 ani, pe data de 10 iunie 2012, am fost ales Primar al orașului Vișeu de Sus cu un număr de peste 2400 de voturi și peste zece procente față de următorul candidat. Am fost pus în această funcție în urma voinței libere a dumneavoastră, dragi vișeuani, conduși de o dorință clară de schimbare, de aliniere la standardele europene, o dorință de MAI BINE.
Votul dumneavoastră de atunci și până în prezent mă onorează și m-a responsabilizat încă din prima zi, din urmă cu 10 ani, să devin un om din ce în ce mai perseverent și mai bătăios pentru comunitatea în care trăim.
Au fost niște ani extrem de grei. A fost o perioadă în care mi-am sacrificat de multe ori familia sau sănătatea, neglijând totul în favoarea orașului în care trăim cu toții. Casa noastră, a tuturor.
Situația în care se aflau instituția Primăriei și orașul Vișeu de Sus nu era una tocmai roz. Nu am plecat de la zero, ci dimpotrivă, am avut mult de muncit până să aduc totul la linia de plutire, iar apoi, încet, cu pași mici, modești, să încep să clădesc. Fundația pe care am găsit-o era șubredă, fiindu-mi necesari câțiva ani buni pentru a o consolida.
Când am preluat mandatul, Primăria era la un pas de insolvență, având datorii inestimabile, greu de cuantificat. Spitalul Orășenesc era în colaps, iar despre investiții nici nu se putea discuta. Am avut nevoie de ani buni pentru a redresa situația.
Dar am făcut-o! Cu sprijinul dumneavoastră și cu susținerea de care am avut parte, cărămidă peste cărămidă, am început construcția unui nou oraș. Avându-vă alături de mine, am pus bazele unei localități care azi arată mult diferit față de cum era acum 10 ani.
Am construit zeci sau sute de km de rețele de apă potabilă și canalizare, am modernizat și reabilitat sute de km de drum, am reparat și extins sute de km de rețele electrice, zeci de poduri, podețe, ziduri de sprijin, am investit în sănătate, învățământ, înfățișarea orașului nostru și multe altele.
Mai sunt multe de făcut. Cunosc toate nevoile orașului nostru și, în funcție de prioritate și de fondurile disponibile, locale, de stat sau externe, mă voi zbate pentru progresul orașului Vișeu de Sus.
Avem multe proiecte, atât în implementare, cât și depuse spre finanțare, de la rețea de gaze naturale, la centură ocolitoare, extinderea Spitalului Orășenesc, modernizare de drumuri, extindere rețele de apă, canalizare, electrice în zonele deficitare, poduri și podețe, reabilitare și modernizare școli, blocuri, clădiri publice, modernizare parcuri, centru civic, construire piste de biciclete, sau multe altele.
Vă asigur că voi face tot posibilul ca, alături de dumneavoastră și pentru noi toți, să continuăm, ÎMPREUNĂ, aceastră transformare a orașului nostru.
Îi mulțumesc, întâi de toate, Bunului Dumnezeu, pentru puterea pe care mi-a dat-o să răzbesc până aici pentru că nu a fost și nu este deloc ușor, iar mai apoi vă mulțumesc dumneavoastră, dragi vișeuani, pentru sprijinul, răbdarea și încrederea de care ați dovadă. Fără El si fără dumneavoastră nimic nu ar fi fost posibil.
Cu multă prețuire și recunoștință,
Primar, Vasile Coman

Te-ar putea interesa si

HRANĂ DE „AUSCHWITZ”: O firmă din Sighet asigură în regim „catering” mâncarea la Centrul de recuperare neuropsihiatrică din Călărași

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Foc la fosta cantină a AGECOM Baia Mare. Doi oameni intoxicaţi duși la spital

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Accident la Tisa și la Stejarul. O familie din Satu Mare nu a mai ajuns în concediu, fiind implicată într-un carambol

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult