BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Șoferul unui autoturism înmatriculat în Maramureș s-a răsturnat cu mașina în Cluj. Pasagerul din dreapta nu purta centură de siguranţă. Cum l-au găsit salvatorii

Accident grav în localitatea Șomcutu Mic, din judeţul Cluj. Şoferul unui autoturism înmatriculat în Maramureş a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat într-un şanţ, după care a ajuns în gardul unei curţi. Impactul a fost atât de puternic, încât, pasagerul din dreapta a fost proiectat în afara maşinii.

Evenimentul rutier a avut loc duminică dimineaţă, puţin după ora 8. Doi tineri se aflau în maşina implicată în accident. 

Şoferul a intrat într-un stâlp, fiind proiectat în gardul unei case 

Şoferul, un tânăr de 25 de ani a pierdut controlul autoturismului, a trecut peste parapetele amplasat pe marginea şoşelei, apoi a intrat într-un stâlp. De acolo, s-a răstunat peste un şant, ajungând la doar un metru de zidul unei case. Pasagerul aflat în dreapta, nu purta centura de siguranţă şi a fost proiectat în afara maşinii.

A fost chemat în sprijin şi elicopterul SMURD de la Jibou

Un localnic a auzit bubuitura şi a alertat autorităţile. În urma apelului la 112, la faţa locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Dej, care l-au găsit pe şofer conștient, cooperant și cu leziuni minore. La câţiva metri de maşină se afla şi pasagerul, un tânăr de 19 ani, semiconştient. 

A fost chemat în sprijin elicopterul SMURD de la Jibou. La fața locului au fost trimise o autospecială și un echipaj SMURD. Forțele implicate în intervenție au fost o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, a transmis ISU Cluj.

Echipajul SMURD l-a evaluat pe tânărul găsit în afara maşinii și l-a transportat la spital. Drept urmare, nu a mai fost necesară mobilizarea elicopterului.

Te-ar putea interesa si

FOTO / ACTUALIZARE: Coliziune frontală între două maşini. Una aruncată într-un stâlp

Vasile Dale

INGROZITOR – BRANCARDIER ANGAJAT LA SPITALUL JUDETEAN BAIA MARE SUSPECTAT CA AR FI AGRESAT SEXUAL O MINORA INTERNATA (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO – RECLAMAȚIE: O exploatare a lemnului distruge pârâul Copacisa din Suciu de Sus. Vacile nu mai pot fi adăpate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.