Important

ACCIDENT PE DJ 187: Băut la volan, s-a izbit de un cap de podeţ

Ieri, 13 iunie, la ora 16.30, polițiștii rutieri din Vișeu de Sus au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe D.J. 187.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 47 de ani din Repedea, a condus un autoturism, având direcția de deplasare Repedea spre Ruscova, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat în coliziune cu un cap de podeț, iar, ulterior, a revenit pe partea carosabilă.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

o

Acțiuni desfășurate în acest weekend

Sâmbătă, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul contrafacerii de mărfuri și pentru protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit.
Polițiștii au verificat 28 de societăți comerciale, fiind constatate 16 infracțiuni pe linia Legii 84 din 1998- contrafacere de mărfuri.
Totodată, au fost indisponibilizate un număr de 54 produse susceptibile a fi contrafăcute, respectiv obiecte de îmbrăcăminte și accesorii care poartă însemnele unor mărci înregistrate, în valoare de aproximativ 8.000 de lei. De asemenea, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 28/1999, în valoare de 14.500 de lei.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului de caz, pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Duminică, 12 iunie, în intervalul orar 11.00-14.00, în contextul sărbătorii de Rusalii, polițiștii băimăreni au acționat pe principalele artere ale municipiului și în zona locașurilor de cult, pe linia combaterii cerșetoriei.
Astfel, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale conform Legii 61 din 1991, în valoare de 1.000 de lei, pentru apelare la mila publicului.

Te-ar putea interesa si

Echipamente și aparatură medicală de ultimă generație pentru Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Redactie

WEEKEND BOGAT ÎN ACCIDENTE: Evenimente rutier la Sighet, Cerneşti şi Vişeu de Sus

Vasile Dale

Comunicat de presă: Susținere pentru valorile europene și Schengen pentru România: Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu lideri europeni și s-a adresat Congresului PPE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.