BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Incendiu la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. 5 pacienți evacuați. A luat foc acoperișul din zona de primiri urgențe

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, potrivit Inspectoralului pentru Situații de Urgență Maramureș.

Din primele informații arde acoperișul unei anexe a spitalului.

Intervine Detașamentul Sighet cu 4 echipaje de stingere. 

Până în acest moment nu au fost semnalate victime.

ACTUALIZARE 1

Incendiul a fost lichidat. Au ars circa 20 mp de acoperis. Au fost evacuati 5 pacienti, care erau in Unitatea de Primiri Urgente si personalul medical.

Actualizare 2

Incendiul a fost la exterior, la o anexa lipita de clădirea urgențelor, şi a fost stins de angajați înainte de a ajunge pompierii.

În timp ce o parte din personal evacua pacienții din secție, altă parte lupta cu flăcările, folosind stingătoarele din secție. Incendiul a fost stins până la sosirea pompierilor. Norocul a fost că incendiul a fost observat la timp și nu a apucat să se extindă pe o suprafață mare a acoperișului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – Mașina de poliție distrusă cu ranga, focuri de armă, ultraj la polițiști!!! Scene de război pe strada Grănicerilor (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV – În drum spre intervenție, o autospecială a pompierilor din Borșa a ajuns într-un șanț, Mergeau să ajute localnicii cărora le-au fost inundate subsolurile

Vasile Dale

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures în zona Creasta Cocosului. O turistă rănită, s-a cerut elicopterul SMURD – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.