BREAKING NEWSRecomandate

Exclusiv video: Trei trenuri blocate în halta Satulung din cauza altui tren defect la Fersig (actualizare)

Zeci de călători sunt blocați la aceasta ora in halta CFR Satulung, asta după ce trenul Baia Mare – Cluj Napoca S-a defectat între Felsig și Miresu Mare. Au fost afectate trenurile Baia Mare – Jibou, Baia Mare – Mangalia si Baia Mare – Bucuresti Nord.

Cititorii noștri spun ca stau inteo caldura insuportabila de aproape 90 de minute.

Bună ziua! Tren stricat în pădure la fersig! 2 trenuri blocate în gara la satulung.intarziere de cel puțin 1 ora!
Oamenii așteaptă I caldura….inuman…..
Ni sa recomand sa cautam alt mijloc de transport sa plecam din gara
scriu cititorii nostri.

Conform informațiilor furnizate de aceasi cititori, după 70 de minute a ajuns o locomotiva de la Jibou doar ca frânele personalului de Cluj sunt blocate, astfel ca garnitura nu poate fi urnită din loc.

„Circulația feroviară blocată de două ore. Trenul Baia Mare – Cluj Napoca s-a defectat (ca de obicei) in Miresu Mare. Șeful de gară de la Jibou (ca de obicei) este depășit de situație…. Cu greu a trimis o locomotivă de la Jibou, care a ajuns in 70 de minute la Mireșu-Mare. Bravo CFR. Dar franele trenului defectat sunt blocate. Si nu reusesc sa elibereze calea ferata

Mecanicul trenului intrebat: de ce ati dat drumul la tren daca ati stiut ca este defect? Raspunsul: daca nu dadeam drumul eu la tren, seful de gara chema pe altcineva si pe mine ma dadeau afara” ne transmite o alta cititoare.

Actualizare

Dupa doua ore si jumatate traficul feroviar a fost reluat.


Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Și-a salvat copiii din autoturismul care a luat foc în mers pe Dealul Pietrișului

Vasile Dale

DOLIU ÎN FOTBALUL MARAMUREŞEAN: Florin Cosmin Sima, jucător legitimat la Bradul Groșii Țibleșului, a încetat din viață. Fusese la muncă pe câmp şi s-a răsturnat cu tractorul

Vasile Dale

Acuzat de violarea unei fetițe de 13 ani, fostul fotbalist Cristi Vasc a vorbit la GSP Live: „Da, i-am trimis poze indecente. E rușinos ce am făcut, dar nu am violat-o. Sunt șantajat”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.