BREAKING NEWSTara Chioarului

FOTO EXCLUSIV: O mamă cu bebelușul de un an din Finteușu Mic au dispărut fără urmă. Au fost găsiți (actualizare)

Dispariție misterioasă a unei mame în vârstă de 20 ani din Finteșu Mic (comuna Satulung), dar și a bebelușului în vârstă de doar un an de zile.

Lingurar Iasmina Antonela (20 ani) a fost ieri externată din Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde fusese internată cu Ianis (1 an). Conform informațiilor furnizate de aparținători, tânara mămică a sunat acasă că urmează să fie lăsată acasă în jurul orei 11.00. Concubinului acesteia a ajuns la unitatea medicală din Baia Mare cu autoturismul pentru a o lua pe femeie, dar și pe micuț. Doar că ajuns acolo nu a mai găsit-o. A contactat-o telefonic, însă acesta era închis. Aparținătorii au menționat și faptul că femeia nu a mai fost plecată voluntar de la domiciliu. Totodată, menționăm și faptul că la domiciliu femeia mai are doi copii.

Și în momentul de față telefonul femeii este închis. Aparținători au început să o caută și au anunțat și poliția la 112. În acest moment la fața locului sunt polițiștii din Satulung și efectuează verificări.

Semnalmente

Lingurar Iasmina Antonela – 20 ani, înățime 1.60 m

Lăcătuș Ianis Sergiu – 1 an

Dacă i-ați văzut pe cei doi sunteți rugați să sunați imediat la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Conform ultimelor informații femeia și bebelușul au fost găsiți în cartierul băimărean Ferneziu,

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Băimăreanca infectată cu Coronavirus, transportată fără izoletă între spitale

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: CA-N ANGLIA PRIN BAIA MARE – O șoferiță din Satu Mare a circulat pe interzis într-o zonă cu sens unicstiri maramures

Redactie

EXCLUSIV VIDEO – Aeroportul Internațional Maramureș răspunde prompt la orice situație medicală întâmpinată pe parcursul unui zbor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.