BREAKING NEWSImportant

Rochiile din dantela tot mai purtate de la an la an

Din garderoba oricarei doamne sau domnisoare nu trebuie sa lipseasca cel putin o rochie partial sau complet din dantela. Aceste rochii sunt foarte feminine si de efect pentru femeile care vor sa obtina un stil elegant, cat si pentru cele care participa la o festivitate si au dilema de a le fi dificil sa aleaga o tinuta de ocazie.

De aceea, ele nu se vor demoda niciodata, fiind printre cele mai populare modele de rochii dintotdeauna.

Sigur, odata cu aceasta raspandire, poti avea impresia ca rochiile din dantela nu te vor face sa arati splendid si sa fii autentica prin tinuta aleasa. Totusi, iti amintim ca fiecare femeie este speciala in felul ei atunci cand poarta o astfel de rochie, asa ca nu vei da gres niciodata cu ea, la orice varsta.

Rochia conica din dantela

Pentru a-ti pune cu succes silueta in evidenta poti apela la rochii din dantela de pe JojoFashion conice care imbraca perfect toate formele si care te ajuta sa arati remarcabil indiferent de situatie. Poti alege o astfel de rochie cu un decolteu discret si cu o lungime mini, midi sau chiar o rochie maxi cu insertii din dantela, atunci cand trebuie sa te prezinti la o nunta, un botez sau cand onorezi o invitatie la restaurant. Accesorizeaza rochia cu o pereche de pantofi stiletto sau niste platforme, cu o gentuta practica de mici dimensiuni, si esti gata sa stralucesti in orice situatia.

Rochia babydoll din dantela

Vei arata ca o adevarata printesa alegand in detrimentul unei rochii conice si o rochie babydoll care este o alegere spectaculoasa mai ales atunci cand nu ai forme, dar vrei sa iesi in evidenta prin intermediul unei rochii care sa-ti completeze proportiile perfect.

Aceste rochii ofera un efect estetic minunat de alungire a picioarelor atunci cand sunt imbinate cu niste sandale sau pantofi cu toc ascutit si cu o platforma inalta.

Daca ai umerii mici, poti opta pentru o rochie cu bretele subtiri si corset, iar daca ai mainile impunatoare si un bust pe masura, poti alege o rochie babydoll din dantela cu maneca si decolteu in V.

Rochii maxi din dantela

Rochiile maxi din dantela au acel efect sexy si romantic pe care ti-l doresti cand participi la evenimente speciale la care vrei sa atragi toate privirile.

Aceste rochii iti acopera toate imperfectiunile si zonele pe care nu doresti sa le lasi la vedere, iar anumite efecte precum un slit lung, maneci transparente, umerii goi, te pot ajuta sa ai o aparitie fermecatoare, fara sa exagerezi. In plus, poti alege o astfel de rochie intr-o nuanta puternica si pasionala de rosu care te va pune in centrul atentiei.

Rochii midi

Domnisoarele tinere sunt mai predispuse sa aleaga o rochie de ocazie scurta decat una lunga, din dorinta de a-si evidentia toate punctele forte. Pentru cele trecut de 25 ani care au o anumita prestanta si care vor o rochie decenta si eleganta in acelasi timp, o cale de mijloc pot fi rochiile midi.

Aceste modele se pot preta cu succes la orice tip de eveniment, in orice sezon, dar si la orice silueta.

Rochii asimetrice din dantela

Pentru participarea la o gala sau cand cauti o rochie din dantela mai diferita, printre rochiile din dantela care nu s-au demodat ci dimpotriva, devin tot mai cautate, sunt rochiile asimetrice. Intr-o astfel de rochie nu doar ca vei arata spectaculos, dar in acelasi timp vei putea echilibra cu succes o tinuta, atuurile si minusurile corporale.

In plus, aceste rochii sunt extrem de usor de accesorizat, delicate, potrivite atat vara la un eveniment ce are loc pe plaja, cat si in sezonul rece, atunci cand trebuie sa te afisezi la un restaurant de 5 stele.

Daca nu stii ce sa alegi intra pe https://www.jojofashion.ro/Rochii si vezi intreaga colectie de rochii de dama in cele mai variate modele si materiale.

Te-ar putea interesa si

Cum să alegi un cazinou online licențiat, autorizat și sigur

Vasile Dale

CRIMA DIN BORŞA: Autorul crimei a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei (foto exclusiv)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la Poienile de Sub Munte. O butelie era să sară în aer iar focul să se extindă la Spital

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.