Important

ISU MARAMUREŞ: Cinci situaţii de urgenţă în decurs de două zile

Pompierii militari maramureșeni au intervenit în cazul a cinci situații de urgență în intervalul 17.06-19.06.2022. Dintre acestea, patru au fost incendii și un accident rutier.
Vineri, 17.06., la Ocna Șugatag, acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Pompierii au lichidat incendiul în urma căruia au ars circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 25 de metri pătrați de acoperiș terasă. În urma incendiului au rezultat două victime, care au fost transportate la CPU Sighetu Marmației de către echipajele medicale sosite la locul evenimentului. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum deteriorat.
Sâmbătă, 18.06., Secția de Pompieri Vișeu de Sus a lichidat un incendiu izbucnit la un canton C.F.R., în localitatea Bistra. Flăcările au distrus circa 3 metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse obiecte de mobilier din interiorul cantonului. Incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit al unui cablu electric defect. Tot sâmbătă, E.P.A. S.M.U.R.D. Bogdan Vodă a intervenit în cazul unui accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă, pe care au transportat-o la spital.
Duminică, 19.06., la Cernești, pompierii militari din Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 2 ha de litieră de pădure de foioase și pășune. Militarii Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Focul a distrus autoturismul și circa 6 metri cubi de scândură.

Foto arhivă

Te-ar putea interesa si

ATENŢIE LA HAINELE CU ETICHETE DE FIRMĂ: Produse contrafăcute ridicate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice

Vasile Dale

UN DEPUTAT CERE EXPLICAȚII – Faptele penale din Borșa, aduse în atenția ministrului de Interne

Vasile Dale

Expoziția ”Identitate românească – portul popular din Maramureș” va fi vernisată la Suceava

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult