Important

ISU MARAMUREŞ: ÎNTRUNIRE PE TEME DE SECURITATE LA INCENDIU

La sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului nostru s-a desfășurat astăzi o întâlnire pe teme de securitate la incendiu a construcțiilor. La întrunire au participat specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș și 34 de persoane implicate în procesul de avizare-autorizare, printre care arhitecți, proiectanți, executanți și consultanți.
Cei prezenți au abordat și dezbătut teme referitoare la securitatea la incendiu a construcțiilor, instalațiilor și amenajărilor, echiparea și dotarea construcțiilor cu instalații și sisteme de limitare și stingere a incendiilor, echiparea și dotarea construcțiilor cu instalații electrice cu rol de securitate la incendiu, utilizarea produselor certificate pentru construcții.
Specialiștii Inspecției de prevenire au prezentat și o serie de precizări în domeniu, transmise de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, pentru asigurarea implementării corecte și unitare în practică a normelor legale din domeniu.
La final, participanții au asistat și la o prezentare a tehnicii de intervenție a Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, pentru o mai bună înțelegere a importanței asigurării accesului autospecialelor la clădiri.

Te-ar putea interesa si

BUDEȘTI: Pe fondul consumului de alcool a ajuns cu autoturismul în şanţ. Infracțiuni rutiere și în Baia Sprie și Baia Mare

Vasile Dale

Specialiștii SJUBM, formați la filiala băimăreană a Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca

Redactie

SÂNGE PENTRU VIAȚĂ: Gest prețios făcut de polițiștii Serviciului Rutier Marmureș (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult