BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

Un ucrainean a fugit de război prin apa râului Tisa, dar a ajuns în arestul IPJ Maramureș. Era dat în urmărire generală!!!

Polițiștii de frontieră sigheteni au depistat, în Sighetu Marmaţiei, un cetățean ucrainean, pe numele căruia este emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Luni, 20 iunie a.c., în jurul orei 16.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au depistat, la aproximativ 10 metri de linia de frontieră spre interiorul ţării, o persoană, având hainele ude şi care a declarat că a trecut apa râului Tisa din Ucraina în România. Bărbatul nu avea documente asupra sa. Poliţiştii de frontieră români au informat şi autorităţile ucrainene despre acest caz.

Persoana a fost transportată la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul în cauză este un cetăţean ucrainean în vârstă de 35 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.



Bărbatul a fost preluat de către un echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE ÎN JUDEŢ: Acțiune împreună cu RAR desfășurată de polițiștii din Sighetu Marmației, dosare penale pentru doi şoferi certaţi cu legea

Redactie

VIDEO: CHUCK NORRIS, de Sighet – Un filmuleț filmat într-o benzinărie i-a”băgat în priză” pe polițiștii sigheteni

Vasile Dale

APEL către partidele politice din Maramureș în vederea semnării ”Pactului pentru sănătatea Maramureșului”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult