BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: Impact violent – 12 muncitori și-au văzut moartea cu ochii la Mireșu Mare. Trei dintre ei au ajuns la spital (ACTUALIZARE)

Un accident de circulație a avut loc astazi dimineață pe drumul județean 182B în Mireșu Mare.

Două camionete care transportau muncitori (6+1) s-au ciocnit violent dupa ce unul dintre șoferi a pătruns pe carosabil fără să se asigure.

Șoferul vinovat fusese staționat în afara părții carosabile iar în vehicul erau 5 persoane, incluzându-l și pe cel de la volan. În camioneta care circula regulamentar erau 6 persoane, plus șoferul. Acesta din urmă a încercat sa evite impactul drăgând de volan dreapta, însă nu a reușit. Trei dintre muncitorii transportați de acesta au fost preluați de echipajele medicaleși au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiști i-au testat pe ambii șoferi rezultatele fiind zero. Pe numele șoferului vinovat s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Accidentul a fost surprins live de camerele de supravghere din zonă.

Totodată o localnică în vârstă ce era la poarta de la intrarea în gospodărie a vazut momentul impaxtului, suferind un șoc.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 22 iunie, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în Mireșu Mare.

Din primele verificări polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani din Mireșu Mare, a condus o autoutilitară pe D.J. 108E, iar la plecarea de pe loc din fața unui imobil, ar fi pătruns pe celălalt sens de mers, unde a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un tânăr de 28 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei bărbați de 23,45 și 53 de ani, toți din județul Sălaj.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

IMPACT DEVASTATOR PE DN19: Doi şoferi din Maramureş au murit pe loc. Maşinile lor s-au făcut praf (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

GEST UMANITAR: Luptătorul de K1, Marius Munteanu, își scoate la licitație mănuşile pentru a o ajuta pe Mădălina Breban, o tânără din Baia Sprie bolnavă

Redactie

EXCLUSIV GALERIE FOTO: ”La recomandarea domnului Coste de la fabrica… venim. Mi-a lipit dantura cu SUPER GLUE și mi s-a infectat gura” (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.