BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Panică generală la Cuprom. Incendiu până la etajul 3. Zeci de copii și locatari evacuați

Alarmă generală pe strada Electrolizei din Baia Mare. Un apel la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la deșeuri menajere depozitate în interiorul scării blocului cu numărul 15.

Conform martorilor flăcările au ajuns de la parter până la etajul 3. Totodată fumul gros a inundat întreb blocul. Imediat apelurile la 112 au sunat fără încetare deoarece în apartamente au rămas blocați oameni cu zeci de copii, care din cauza fumului nu s-au putut salva.

La fața locului au ajuns imediat echipaje ale pompierilor militari, echipaje SMURD, echipaje de poliție, jandarmerie și poliție locală. Au evacuat aproape toate persoanele din bloc, însă au venit alte apeluri la 112 din partea unora care încă erau în bloc la etajele 3 și 4. Agitația era uriașă și nimeni nu știa câți oameni locuiesc în imobilul respectiv.

În sprijinul echipajelor smurd au fos trimise și patru echipaje ale ambulanței.

Din fericire după o jumptate de oră întreg imobilul a fost evacuat și nimeni nu a fost rănit.

Te-ar putea interesa si

NU A SCĂPAT DE VIGILENŢA POLIŢIŞTILOR LOCALI DIN BAIA MARE: După ce a furat o maşină, s-a urcat beat la volan. A provocat un accident, apoi a părăsit locul faptei

Vasile Dale

CU MORTU-N CASĂ: Un bărbat din Satulung descoperit decedat după o săptămână (galerie foto – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

DE LA CITITORI: Mormane de gunoi peste drum de o grădiniță din Borșa. ”Sănătatea noastră și a copiilor interesează?” (galerie foto/video – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult