BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: REȚINUT – Șoferul care s-a ”lăudat” pe Instagram după un accident avea 2,83 g/l alcool pur în aerul expirat

Șoferul în vârstă de 33 ani care aseara a ”împrumutat” o mașină și a condus-o beat și posibil drogat a fost reținut pentru 24 de ore.

Individul avea 1,20 mg/ alcool pur în aerul expirat, iar probele de sânge prelevate au stabilit faptul că era aproape de comă alcoolică: 2,83 g/l alcool pur în sânge!!!

După audierile de astăzi individul a fost reținut pentru 24 de ore. Mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul s-a dat în spectacol după producerea accidentului pe Instagram.

Ce spune IPJ Maramureș: Reținut de polițiștii rutieri băimăreni

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Baia Mare, care conducea aseară în jurul orei 22:15 un autoturism pe strada Victoriei din municipiu, când a ajuns la intersecția cu str. I.l. Caragiale, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit bordura drumului și gardul unui local, după care a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

În autoturism se mai afla, în calitate de pasager, un tânăr de 18 ani din municipiu. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a testat conducătorul auto cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testarea cu aparatul drug-test nu a putut fi efectuată din cauza faptului că nu s-a putut preleva suficientă salivă. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare, unde i-au fost prelevate mostre de sânge și de urină în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor psihoactive. A rezultat o alcoolemie de 2,83 g/l alcool pur în sânge.

Cercetările efectuate de polițiști au mai stabilit că bărbatul a condus autoturismul unui cunoscut, fără a avea acceptul acestuia, astfel că va fi cercetat și pentru infracțiunea de „furt în scop de folosință”.

Polițiștii rutieri băimăreni au dispus reținerea conducătorului auto pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Abuzator sexual de copii din Mireșu Mare și traficant de droguri din Valea Chioarului, trimiși după gratii

Vasile Dale

ŞOMCUTA MARE: Două maşini implicate într-un accident rutier

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Percheziții – Importante cantități de droguri descoperite de ofițerii antidrog din Maramureș la Rona de Sus

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.