BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au descoperit o armă şi muniţie în geanta unei ucrainence care voia să intre în ţară. Cum s-a apărat femeia

Poliţiştii din cadrul punctului de trecere a frontierei din Sighetu Marmaţiei au descoperit un pistol şi muniţie în geantă unei femei din Ucraina care încerca să intre în România. Ucraineanca este acum cercetată pentru contrabandă.

Sâmbătă, 25 iunie a.c., în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Ucraina, în care călătoreau patru persoane. La controlul de frontieră, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali au descoperit, în bagaje, un pistol marca Zoraki (calibru 9 mm), șapte cartușe de calibru 9 mm, fără proiectil și alte trei cartușe de 9 mm cu proiectil de cauciuc.

Geanta în interiorul căreia au fost găsite articolele aparține unei ucrainence în vârstă de 39 de ani, care a declarat că bunurile aparțin, de fapt, fiului său, care și le-ar fi uitat în geanta ei. Iar femeia nu a verificat conținutul genții înainte de a porni în călătorie.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Totodată, articolele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – ALERTĂ MAXIMĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE: O bătrâna a fost legată, lovită și amenințată cu un cuțit. Un necunoscut a încercat să o violeze (actualizare)

Vasile Dale

OAMENI RESPONSABILI: Bunuri sustrase dintr-un magazin, recuperate de doi bărbaţi din Bârsana

Vasile Dale

DISCUŢII CU PĂRINŢII: Un tânăr de 18 ani din Suciu de Sus a ajuns la spital după ce şi-a tăiat intenţionat abdomenul

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.