BREAKING NEWSNationalRecomandate

VIDEO: Ei sunt cei doi politiști care au salvat un șofer de TIR din Maramureș care a făcut accident vascular la volan

În seara zilei de vineri, 24 iunie, în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri din Roman, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un autocamion se deplasează haotic, pe Drumul Național 2.

Echipajul de poliție, aflat pe traseu de deplasare al acestuia, a reușit identificarea și oprirea autocamionului, pe Drumul Național 2, în localitatea Botești.

Cu putin timp înainte, acesta fusese implicat într-un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, pe raza municipiului Roman.

Conducătorului auto, în vârstă de 54 de ani, din județul Maramureș, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Deoarece bărbatul manifesta incoerență în vorbire și tulburări de echilibru, a fost transportat de colegii noștri la cea mai apropiată unitate medicală, fiind diagnosticat cu accident vascular cerebral și rămânând internat, pentru investigații medicale suplimentare.

„Prezența de spirit a polițiștilor a preîntâmpinat producerea unor consecințe mai grave. Echipajele de poliție se află în permanență în teren, pentru asigurarea ordinii publice și a siguranței rutiere” a precizat subinspector de poliție Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Te-ar putea interesa si

1 MAI MUNCITORESC: BEAT CRITA UN SOFER S-A IZBIT VIOLENT DE DOUA AUTOTURISME PARCATE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

URMARE BĂTAIE CLUB / ACTUALIZARE: Şase persoane, implicate în scandalul din Baia Mare, reținute de polițiști pentru 24 de ore, puse în libertate de procurori (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Elevii maramureșeni cu note de 10 la examenele naționale, premiați de ministrul Educației, Ligia Deca,  și președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.