BREAKING NEWSNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: PROTESTE – Borșenii s-au dus pana la Strasbourg pentru a se lega cu lanțuri de porțile CEDO și ale Parlamentului European

După 8 ani (4 mai 2014) borsenii si-au luat inima in dinti din nou și protesteaza in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului și a Parlamentului European de la Strasbourg. Timp de trei zile, borsenii si-au strigat ofuk. Pe masura derularii evenimentelor, vom relata informatii si reactii de la fata locului, inclusiv imagini video.

Astăzi aceștia s-au legat cu lanțuri de gardurile CEDO.

Povestea a inceput in 2005, cand 20.000 de oameni din Borsa, constituiti in asociatie, revendicau si primeau, prin hotarare judecatoreasca, 17 mii ha de padure pe muntii din imprejurimi. Doar ca decizia n-a convenit nici Romsilva, nici administratiei locale, care au hotarat sa imparta padurile altfel. Asa ar fi ajuns proprietar pe 6 mii ha o asociatie, in spatele careia s-ar afla un om originar din Borsa si binecunoscut autoritatilor locale, misteriosul miliardar roman Frank Timis. 

“Mii de hectare sunt taiate. Versanti intregi. Acest Frank Timis face totul in zona. A suprapus pe proprietatea noastra, fara sa tina cont de hotararea judecatoreasca, nu conteaza ca ai dreptate, n-ai dreptate…

Cine se afla in spatele banilor fac regula jocului. Tot amplasamentul care s-a facut pentru Frank Timis e facut pe bazinetul intreprinderii Minerul Baia Borsa.

Toate rezervele de aur, cupru, zinc, argint, galerii de mine care au fost inchise si considerate rezerve de stat sunt in acest composesorat al lui Frank Timis”, a mai spus Matei Mihaly. 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – SCENE HALUCINANTE LA BORȘA: Un localnic a fost bătut în trafic și apoi bătut în propria-i casă. Agresorii, tată și fiu, au făcut circ și cu polițiștii (ACTUALIZARE)

Redactie

ACTUALIZARE: Bărbatul de 41 de ani care a înjunghiat un băimărean la Ferneziu a fost reținut pentru 24 de ore

Redactie

NENOROCIRE ÎN SĂSAR: Bărbat inconștient, transportat la spital după ce un lanț de tractare s-ar fi rupt și l-ar fi lovit în cap

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.