BREAKING NEWSRecomandate

Protest în benzinăriile din Baia Mare. Ce mesaj le transmit românii guvernanţilor (VIDEO)

Românii nemulţumiţi de preţurile mari la benzină şi motorină au ieşit în stradă în această seară. Sunt proteste în Baia Mare, dar şi în alte localități din județul Maramureș. Ce mesaj le transmit românii guvernanților.

Cei mai mulţi români consideră acest ajutorul de 50 de bani ca fiind o bătaie de joc. 50 de bani este și motivul pentru care au venit și protestează şi astăzi la mai multe benzinării din Baia Mare.

„Am alimentat de 46 de bani. Acesta este ajutorul dat de Guvern. Da, să mai îi rămână și mie 4 bani poate îmi iau o pâine. Sau eu știu, un covrig sau gaura de la covrig o să-mi iau cu diferența de 4 bani.  Mai mult nu ne permitem, atât ne-a ajutat guvernul, cu 50 de bani”, spune un şofer.

„Da, am alimentat cu câțiva bănuți. Este bătaie de joc la adresa românilor. O măsură mai adecvată ar fi să micșoreze prețurile corect, pentru că sunt mărite artificial”, mai spune o șoferiță

.

Sunt anunțate proteste în continuare, nu doar în Baia Mare, ci și în țară, până când guvernanții vor lua niște măsuri mai ample, niște măsuri mai serioase cu privire la reducerea prețului la combustibil.

Și aceasta care va intra în vigoare la noapte, este destul de confuză pentru mulți șoferi, întrucât nu toate benzinăriile vor aplica reducerea aceasta de 50 de bani și în plus, din ce știm, prețul va fi afișat doar pe bon.

Așa că dacă vreți să știți cu siguranță dacă se aplică această reducere în benzinăria unde veți merge la noapte sau mâine dimineață spre exemplu, mergeți întâi înăuntru, la ghișeu, întrebați dacă se aplică reducerea și apoi alimentați pentru a fi siguri că beneficiați sau nu de ea.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Şopron cu fân mistuit de flăcări după ce a fost lovit de fulger la Poienile de Sub Munte

Redactie

PATRU MORŢI ÎN MARAMUREŞ, ÎN ACEEAŞI NOAPTE: Unul dintre ei şi-a tăiat gâtul, bebeluş de o lună găsit fără suflare

Vasile Dale

FOTO – Străzile din Bicaz o adevărată bătaie de joc a doctorului-primar Dorin Mitre la adresa locuitorilor din comuna Bicaz

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.