BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: L-AM DAT PE MÂNA POLIȚIE – 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat și vroia să conducă un tractor prin CAVNIC

În urma unor informații furnizate de un cititor al site-urilor www.vasiledale.ro și www.baiamaretv.ro, conform cărora un bărbat aflat într-o avansată stare de ebrietate, se urcă la volanul unui tractor cu intenția de a-l conduce, jurnaliștii noștri au luat imediat legătura cu Poliția Rutieră.

Până să ajungă echipajul poliției bărbatul a pornit tractorul și a încercat să iasă din parcare. A reușit parțial, dar a rămas în mijlocul șoselei. Apoi a încercat din nou. Bărbatul era mai mult cu capul pe volan din cauza cantității de alcool consumate. După aproximativ un minut, un echipaj al Poliției Rutiere Cavnic l-a blocat și l-a dat jos de la volan. Etilotestul pur și simplu s-a ”dat peste cap” din cauza alcooluui consumat: 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 01 iulie, la ora 12.00, polițiștii rutieri din Cavnic au depistat și oprit în trafic un tractor, care se deplasa pe strada 1 Mai din oraș.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 51 de ani din Dumbrăvița. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul din Cavnic în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Polițiștii băimăreni au salvat o femeie care s-a aruncat în râul Săsar

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Motociclist lovit de o mașină pe strada Victoriei din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV: S-AU RELUAT CURSURILE: În Baia Mare și Cavnic – Un elev de clasa a III-a, o educatoare și 2 îngrijtoare depistați pozitiv COVID-19

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.